Kennis & Pers

Door kennis te delen komen we samen verder

Met KVA haalt u gespecialiseerde kennis in huis over kredietverzekeringen. Die kennis delen we graag. Dat doen we met whitepapers, persberichten en workshops. Zo helpen we u kredietrisico’s bij uw klant te herkennen. En zo meer omzet te behalen.

onderwerpen

Whitepapers van KVA

In de loop der jaren heeft KVA een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van kredietrisico’s. Onze tips & tricks delen we in een aantal whitepapers. Bijvoorbeeld over het voorkómen van non-betaling. Of over het realiseren van een maximaal kredietlimiet.

Persberichten

KVA helpt al sinds 1994 grote bedrijven bij het afdekken van betalingsrisico’s. Dat doen we met slimme oplossingen voor meer verzekerde omzet. Hierbij blijven we continu in beweging en spelen we in op nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld in wet- en regelgeving. Regelmatig delen we actuele informatie via een persbericht of nieuwsbericht, onder andere in vakbladen. Doe er uw voordeel mee.

Workshops

De zorgplicht voor verzekeringsmakelaars gaat ver; u moet alle risico’s bespreken met uw klant. Maar hoe herkent u kredietrisico’s bij zakelijke klanten? En hoe maakt u deze bespreekbaar? KVA helpt u op weg met de workshop ‘Kredietrisico’s herkennen & bespreken’. Daarnaast bieden we een workshop ‘Debiteurenbeheer en de kredietverzekering’. Meer weten over onze workshop? Neem contact met ons op!

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Privacystatement

akkoord