B sm overkval
Over KVA
R overons

Onze aanpak

De specialisten van KVA treden op als uw specialist in kredietverzekeringen. We gaan samen naar de klant, zodat u zelf meteen veel kennis opdoet over kredietrisico’s. Handig, want zo herkent u deze in de toekomst snel. We helpen u daar trouwens ook graag bij met een workshop. Als we in beeld hebben welke oplossing de klant nodig heeft, regelen we dat van a tot z. Inclusief het beheer. Natuurlijk maken we vooraf heldere afspraken over wederzijdse vergoedingen. En blijft u altijd de eindverantwoordelijke voor uw klant. 
 
Vanuit onze kantoren in Apeldoorn, ’s-Hertogenbosch en
's-Gravenzande is KVA actief door heel Nederland. En dat al sinds 1994! 

R whitepapers

Ons beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform.
Wij kennen geen beloningen die afhangen van omzet-doelstellingen van ons bedrijf en/of de medewerker.
Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het salaris.

Maak kennis met het KVA-team

Met KVA haalt u specialistische kennis in huis op het gebied van kredietverzekeringen. Zo vormen we een verlengstuk van uw eigen werk als tussenpersoon. We houden dan ook van een persoonlijke aanpak, waarbij we u zoveel mogelijk ontzorgen.

even voorstellen

Carlo Habraken

Directeur

Het herkennen en managen van financiële risico’s is bij Carlo in vertrouwde handen. Zijn uitgangspunt hierbij is altijd: hoe help ik de klant verder?

Koen Smelter

Directeur

Als het gaat om financierings-vraagstukken, gelooft Koen in een persoonlijke aanpak. Hij zet zijn kennis en ervaring graag in om u en uw klant te ontzorgen.

Ytha Purnot

Senior accountmanager

Als accountmanager is Ytha steeds nauw betrokken bij de klant. Met haar no-nonsense mentaliteit en doorzettings-vermogen zet ze graag een stapje extra. 

Maxime Bruijn

Broker Manager

Maxime heeft veel ervaring in het vinden van oplossingen voor  het afdekken van uw kredietrisico’s. Ze is een geboren onderhandelaar en biedt deze oplossing dan ook altijd aan tegen scherpe condities.

Foto Wilbert

Wilbert Besseling

Officemanager

Wilbert navigeert met precisie door administratieve taken en straalt professionaliteit uit in elk klantcontact, waardoor hij onmisbaar is binnen het team. Zijn nauwkeurigheid en vriendelijke benadering maken hem een waardevolle schakel in het bedrijf.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Privacystatement

akkoord