B sm ontzorgen
Fianciering

KVA en financiering

U signaleert dat uw klant vaak rood staat, terwijl zijn of haar bedrijf goed draait. Of sterker nog, terwijl het bedrijf enorme groeisprongen maakt. Vaak is er dan behoefte aan extra financiële slagkracht. KVA werkt graag mee aan een passende oplossing voor financiering. 

R overons

Factoring, inkoop- en voorraadfinanciering

De traditionele financiering via de bank heeft in de loop der jaren gezelschap gekregen van uiteenlopende andere financieringsvormen. Bij KVA kijken we vooral naar het werkkapitaal van een bedrijf. Bijvoorbeeld voor financiering op basis van debiteuren, ook wel bekend als factoring. Ook is het mogelijk om financiering te krijgen op basis van de inkoopwaarde van goederen of voorraad. 

R whitepapers

Flexibele oplossing

Wilt u uw klant op een flexibele manier verder helpen? En geeft de bank niet thuis? Neem gerust contact op met KVA . Samen zoeken we een oplossing die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van uw klant.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Privacystatement

akkoord