B sm veilig zakendoen
Oplossingen

Oplossingen voor kredietrisico’s en financieringsvraagstukken

Met oplossingen voor financiële zekerheid helpt KVA ondernemers zorgeloos ondernemen. Als onafhankelijk tussenpersoon bieden we kredietverzekeringen aan voor het afdekken van handels- en betalingsrisico’s. Daarnaast bemiddelen we in financiering en garanties. En we ondersteunen bij het inrichten van debiteurenbeheer.

Kredietverzekeringen

KVA en kredietverzekeringen

Veel bedrijven leveren producten of diensten op rekening, ook internationaal. Dit brengt risico’s met zich mee. Bijvoorbeeld als een afnemer failliet gaat. Denk ook aan situaties van politieke instabiliteit. Een kredietverzekering beschermt de ondernemer tegen de risico’s van klanten die niet betalen.

Financiering

KVA en financiering

U signaleert dat uw klant vaak rood staat, terwijl zijn of haar bedrijf goed draait. Of sterker nog, terwijl het bedrijf enorme groeisprongen maakt. Vaak is er dan behoefte aan extra financiële slagkracht. KVA werkt graag mee aan een passende oplossing voor financiering. 

Garanties

KVA en garanties

Wie internationaal zakendoet, kan de vraag krijgen om een garantie af te geven. Daarmee geef je een relatie de zekerheid dat je (financiële) verplichtingen nakomt. KVA helpt uw klanten op korte termijn aan zo’n garantie.

Debiteurenbeheer

KVA en debiteurenbeheer

Met goed debiteurenbeheer houdt u de risico’s voor uw klant op onbetaalde rekeningen zo klein mogelijk. Bovendien worden bij consequent debiteurenbeheer facturen sneller betaald. Dit vermindert de financieringsbehoefte van uw klant. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Privacystatement

akkoord