B sm ontzorgen
Whitepapers

Whitepapers

In de loop der jaren heeft KVA een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van kredietrisico’s. Onze tips & tricks delen we in een aantal whitepapers. Bijvoorbeeld over het voorkómen van non-betaling. Of over het realiseren van een maximaal kredietlimiet.

WHITEPAPER

Creditmanagement in control

In hoeverre kan een bedrijf omgaan met risico's? En hoe kan debiteurenbeheer helpen om in control te zijn én blijven. In dit whitepaper leest u er meer over.

WHITEPAPER

Werkkapitaal verruimen via debiteurenfinanciering

Heeft u te maken met een krappe liquiditeitspositie? Lees in dit whitepaper hoe debiteurenfinanciering uw liquiditeit kan verbeteren. 

Afbeelding bij whitepaper De inzet van een incassobureau

WHITEPAPER

De inzet van een incassobureau

Wanneer u te maken krijgt met een afnemer die niet betaalt, kan het inschakelen van een incassobureau een optie zijn. Het inschakelen van een incassobureau kan verschillende voordelen hebben.

Afbeelding bij Zekerheden bedingen om risico's te beperken

WHITEPAPER

Zekerheden bedingen om risico's te beperken

Zekerheden bedingen is belangrijk omdat het helpt om risico's te verminderen en jezelf te beschermen tegen verlies of schade in de toekomst.

1678171222294

WHITEPAPER

Het belang van goed credit management

Credit management is een essentieel onderdeel van het financieel beheer van een bedrijf. Het belang kan niet genoeg benadrukt worden.....

Afbeelding bij wat is factoring

WHITEPAPER

Wat is factoring?

Factoring is een financierings- vorm waarbij een bedrijf zijn openstaande fatcuren verkoopt aan een factormaatschapij tegen een bepaalde vergoeding.

Afbeelding bij Hte afdekken van kredietrisico's

WHITEPAPER

Het afdekken van kredietrisico's: de kredietverzekering

Een kredietverzekering is een verzekeringsproduct dat bedrijven beschermt tegen het risico van wanbetaling van klanten.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Privacystatement

akkoord