B sm ontzorgen
Workshops

De KVA workshops

De zorgplicht voor verzekeringsmakelaars gaat ver; u moet alle risico’s bespreken met uw klant. Maar hoe herkent u kredietrisico’s bij zakelijke klanten? En hoe maakt u deze bespreekbaar? KVA helpt u op weg met de workshop ‘Kredietrisico’s herkennen & bespreken’. Daarnaast bieden we een workshop ‘Debiteurenbeheer en de kredietverzekering’. 

R overleg

workshop

Kredietrisico’s herkennen & bespreken

Deze training is voor adviseurs gaan we in op het herkennen en bespreekbaar maken van het kredietrisico. We bespreken aan de hand van casussen wanneer het kredietrisico speelt en op welke wijze het van invloed is op de werkkapitaalpositie en continuïteit van de klant. We geven adviseurs ook handvatten in de vorm van voorbeeldvragen en analysetools die gebruikt kunnen worden in de gespreken met klanten om meer inzicht te krijgen in de blootstelling van de klant aan kredietrisico’s.

B mensen 1

workshop

Debiteurenbeheer en de kredietverzekering

Deze training is voor (credit) controllers en finance managers die het debiteurenbeheer binnen hun organisatie willen verbeteren. De training heeft tot doel efficiënter en effectiever debiteurenbeheer uit te voeren (in combinatie met de kredietverzekering) om de gemiddelde DSO te verlagen en de kans op afschrijvingen te verkleinen. Deze training kan ook op de bedrijfslocatie worden gegeven.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Privacystatement

akkoord