R overons
LEVERANCIERSKREDIET AFDEKKEN

Inzicht en zekerheid

KVA Trade4Sure (T4S) geeft inzicht in je debiteuren en biedt zekerheid van betaling door je afnemers middels een exclusieve samenwerking met Allianz Trade: de grootste kredietverzekeraar van de wereld. Wij ondersteunen je met de meest betrouwbare informatie en de beste verzekering. Zo kan je zorgeloos ondernemen!

R referenties

KREDIETWAARDIGHEIDSCHECK

Betrouwbare toetsing

Een grote order kan heel lucratief lijken. Maar blijf alert. Voordat je enthousiast aan de slag gaat, wil je eerst je klanten leren kennen. Onder andere om een inschatting te maken of zij zo’n order wel kunnen betalen. KVA T4S biedt jou kredietinformatie over jouw nieuwe klant. Dat doen wij via een zeer betrouwbare toetsing, waarbij we exclusief gebruikmaken van de enorme database van Allianz Trade. Met deze informatie maak jij de juiste beslissing over de order en de betaalcondities.

R overleg

KREDIETVERZEKERING

Transacties verzekeren

De eerste belangrijke stap is genomen: je hebt de kredietwaardigheid van je klanten getoetst. Daarnaast kan het belangrijk zijn om de transactie nog te verzekeren. Wanneer je klant omverhoopt toch niet betaalt, kan dat ingrijpende financiële gevolgen hebben. Je hebt soms erg veel omzet nodig om zo’n onbetaalde factuur te compenseren. Met een kredietverzekering via KVA T4S dek je je tegen dat risico in. De verzekering keert uit wanneer jouw klant je factuur niet betaalt. Dat geeft rust.

R whitepapers

INCASSO

Vorderingen innen via incasso

Je houd je graag bezig met waar jij goed in bent. En dat is niet het contact onderhouden met debiteuren die niet betalen. Laat daarom via KVA T4S je onbetaalde facturen innen. Zo heb jij er geen omkijken naar en vul jij je dagen met waarom je in de eerste plaats bent gaan ondernemen.

Abonneer je nu op KVA T4S

Direct gebruikmaken van deze oplossing? Neem nu een abonnement en profiteer meteen. Na aanmelding kan je vandaag nog aan de slag met het toetsen van je afnemers en het verzekeren van je transacties.

standaard

KVA T4S geeft inzicht in jouw debiteuren en biedt zekerheid van betaling op transactie basis.

€ 39,50

per maand

v   15 toetsingen
x  Jaarlijkse debiteurscan

PREMIUM

KVA T4S geeft inzicht in jouw debiteuren en biedt zekerheid van betaling op transactie basis.

€ 65,-

per maand

v   30 toetsingen
x  Jaarlijkse debiteurscan

diamond

KVA T4S geeft inzicht in jouw debiteuren en biedt zekerheid van betaling op transactie basis.

€ 125,-

per maand

v   60 toetsingen
v  Jaarlijkse debiteurscan

Aanmelden voor nieuwsbrief